Tesla Model S yeni güncelleme ile 0'dan 100'e 2.3 saniyede çıkacak

Tesla en yeni güncellemesi ile, Model S ve Model X için 0-100 performansını yükseltmeyi planlıyor.

Telefonlarımız için düzenli aralıklarla gelen, (her zaman olmasa da) performansı ve güvenliği artıran ve daha verimli hale getiren, kablosuz güncellemeleri (OTA) kullanmaya alıştık.

Otomobiller, çoğumuzun büyüdüğü analog araçlardan çok dört tekerlekteki bilgisayarlara dönüştükçe, OTA güncellemeleri artık otomobiller için de gelmeye başlıyor. Tesla'da elbet bu konuda başı çekiyor.

Tesla, arabaları için oldukça uzun bir süredir düzenli OTA güncellemeleri ile, bazen pratik çözümler, bazen performans arttırıcı özellikler sunuyor.

Ve şimdi Model S ve Model X için piyasaya sürülen en yeni OTA, sadece performansı değil, aynı zamanda termal verimliliği de geliştiriyor.

Yeni OTA güncellemesi, Model S'de yalnızca 2,3 saniyede 0-100 km ve Model X'te 2,6 saniyede 0’san 100 km hızlanmayı sağlayacak.




Bazıları, en son güncellemelerin Tesla'nın yeni Taycan'ın performansına verdiği tepki olduğunu söyleyebilir, ancak durum böyle olsun ya da olmasın, Model X ve Model X'i maksimum performans arayanlara daha çekici hale getiriyor gibi görünüyor.

Görünen o ki,  Tesla bundan böyle sadece elektirkli otomobile geçiş yapan çevrecilerin değil, hız tutkunlarının da ilgi odağı olacak.

ARAÇ SEÇİMİNDE YARDIMA İHTİYACINIZ VAR MI?

+90(212) 659 45 45